Pris

Priset varierar beroende på antal rum du behöver hjälp med:

Homestyling paket 1-2 rum

1400 :-
Beställ tjänst

Homestyling paket 3-4 rum

1900 :-
Beställ tjänst

Homestyling paket 5-6 rum

2400 :-
Beställ tjänst
}

Så här går det till

Vill du få struktur och tanke bakom ditt inredande oavsett om det är till dig själv eller om du står inför försäljning
Du kan med vår hjälp enkelt undvika dyra homestylingkonstnader genom att göra det praktiska själv.

Vi kommer att försöka använda mycket av de grunder som redan finns i bostaden. Trendhems idé är inte att plocka ut allt och in med nytt. Istället så använder vi mycket av de möbler som finns och i några fall lägga till eller ta bort.
Dina förutsättningar kan t.ex. vara att du har möjlighet att sätta upp en tavla och har utrustning till det eller kunna ta dig till närliggande butiker för att göra inköp av inredning.
Homestyling inför bostadsförsäljning är även avdragbart i deklarationen.

Vi kommer att ge dig följande:

  • En tydlig genomarbetad inredningsplan för vad som behöver göras utifrån de bilder du har skickat till oss. Här beskriver vi utifrån dina bilder vad du skall placera var och hur.
  • Vad som behöver köpas in eller användas från hemmet, vår målsättning är inte att detta skall bli för dyrt och du har många gånger olika alternativ, ofta brukar detta hamna mellan några hundra till ett par tusen kronor, beroende på förutsättningarna.
  • Om du skall sälja din bostad ger vi dig instruktioner på vad du skall tänka på både inför fotografering och visning.
  • Inspirationsbilder för att tydliggöra där det behövs.

  • inredningsplan

Vi levererar till dig inom 24 timmar vilket är viktigt om du står inför försäljning. Det kan förekomma längre tid om vi behöver få till kompletterande bilder eller information.

Villkor

Denna tjänst tillhandahåller tydligt instruerande råd och tillvägagångssätt som är förutsättningar för att kunden skall kunna genomföra det praktiska inredandet på egen hand.
Trendhem åtager sig inte slutligt resultat efter praktiskt inredningsarbete från kund samt fotografering.
Tjänsten har som huvudfokus att vara till hands inför bostadsrättsförsäljning och spegla hur bostaden visar sig som bäst inför en försäljning. Kunder förbinder sig inte att följa de rekommendationer som ges men det rekommenderas av tjänsten.
Vid ångerrätt så följer vi konsumentlagen om att då om tjänsten fullgjorts och levererats till kunden så utgår ingen ångerrätt.
Vid reklamation av tjänst så skall detta skickas till kontakt@trendhem.se och beskrivas vad som inte var mot förväntan utifrån de villkor som är angivna. Trendhem tillhandahåller en tjänst och kunden slutför resultatet.
Trendhem registrerar kunduppgifter och bilder som kunden laddar upp. Vi rensar kunddata och bilder en gång per år efter att vi säkerställt att allt är avslutat mot kund. Kunduppgifterna används endast till ärenden mot respektive kund.