Pris

Priset varierar beroende på antal rum i bostaden:

Homestyling paket 1-2 rum

2695 :-
Beställ tjänst

Homestyling paket 3-4 rum

2895 :-
Beställ tjänst

Homestyling paket 5-6 rum

3195 :-
Beställ tjänst
}

Så här går det till

I dagsläget är det viktigare än någonsin att tänka igenom inredningen till din bostadsaffär.
Du kan enkelt undvika dyra konsultkostnader genom att själv göra det praktiska jobbet med vår hjälp.


Vad som är viktigt att veta är att vi försöker hålla oss till något som attraherar den generella bostadsköparen i både annons och på visning, detta innebär att man skall se en helhet i bostaden.
Den första anblicken i en bostad är inredningen, skulle man ta bort denna så ser många bostäder likadana ut. Det är viktigt att du håller dig till de instruktioner som vi kommer att ge dig.
Vi kommer att försöka använda mycket av de grunder som redan finns i bostaden. Trendhems idé är inte att plocka ut allt och in med nytt. Istället så använder vi mycket av de möbler som finns och i några fall lägga till eller ta bort.
Dina förutsättningar kan t.ex. vara att du har möjlighet att sätta upp en tavla och har utrustning till det eller kunna ta dig till närliggande butiker för att göra inköp av inredning.
Homestyling inför försäljning är även avdragbart i deklarationen.

Vi kommer att ge dig följande:

  • En tydlig genomarbetad inredningsplan för vad som behöver göras utifrån de bilder du har skickat till oss. Det här är den stora delen där vi noggrant pekar ut på dina bilder vad du skall placera var.
  • Inköpslistor till vad som behöver köpas in eller användas från hemmet, vår målsättning är inte att detta skall bli för dyrt, ofta brukar detta hamna mellan några hundra till ett par tusen kronor, beroende på förutsättningarna.
  • Tydliga instruktioner som behöver tänkas på inför både fotografering och visning.
  • Inspirationsbilder för att tydliggöra där det behövs.

  • inredningsplan

Bostadsaffärer går ofta väldigt fort därför levererar vi till dig inom 48 timmar under vardagar. Det kan förekomma längre tid om vi behöver få till kompletterande bilder eller information.

Villkor

Denna tjänst tillhandahåller tydligt instruerande råd och tillvägagångssätt som är förutsättningar för att kunden skall kunna genomföra det praktiska inredandet på egen hand.
Trendhem åtager sig inte slutligt resultat efter praktiskt inredningsarbete från kund samt fotografering.
Tjänsten har som fokus att vara till hands inför bostadsrättsförsäljning och spegla hur bostaden visar sig som bäst inför en försäljning. Kunder förbinder sig inte att följa de rekommendationer som ges men det rekommenderas av tjänsten.
Vid ångerrätt så följer vi konsumentlagen om att då om tjänsten fullgjorts och levererats till kunden så utgår ingen ångerrätt.
Vid reklamation av tjänst så skall detta skickas till kontakt@trendhem.se och beskrivas vad som inte var mot förväntan utifrån de villkor som är angivna. Trendhem tillhandahåller en tjänst och kunden slutför resultatet.
Trendhem registrerar kunduppgifter och bilder som kunden laddar upp. Vi rensar kunddata och bilder en gång per år efter att vi säkerställt att allt är avslutat mot kund. Kunduppgifterna används endast till ärenden mot respektive kund.